Boris Carloff chystá na říjen novinku "The Solipsist"

04.09.2017 13:42 - Dan Hájek | foto: facebook interpreta

Od vydání alba "Morphosis" to již brzy budou tři roky, Boris Carloff však nyní finišuje s novinkou, která se bude jmenovat "The Solipsist" a vyjde u německého labelu Emerald And Doreen, který se specializuje na futuristický pop; u nás vše zastřeší Championship Music. Jak je již zvykem, vizuální - klipová stránka věci bude realizována osvědčeným teamem s Martinem Živockým, v plánu jsou hned dvě videa.

Svou třetí řadovku sám autor přibližuje slovy: "Deska je o vytváření vlastního hudebního světa. O tom, jak vnímám svět v mé vlastní bublině, v níž žiju rád a vědomě si ji vytvářím. Je i o okouzlení analogovými syntetizátory a elektronikou a radosti z hraček, skládání a tvorby celkově. Deska pracuje hodně i s lidským hlasem jako dalším nástrojem a zdrojem pro různé zvuky."

První videoklip doprovodí skladbu "In The Sky" a půjde o VR kreslený klip z vesmíru, kde si sami budete moci otáčet kamerou. Martin Živocký opět pracuje s originálním audiovizuálním konceptem na míru. Pro realizaci před pár dny rozjeli i crowdfundingovou kampaň, již můžete podpořit na tomto místě. Odměnou pak může být účast na speciálním akustickém koncertu spojeném s premiérou samotného klipu, kompletní diskografie Borise Carloffa, filmografie Martina Živockého, triko, pláštěnka atd.

"The Solipsist" Borise Carloffa vyjde v pátek 13. října a zatím je v plánu jen digitální distribuce (download nebo streamovací platformy), v limitovaném nákladu bude k dispozici pouze vinyl.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY