Harlej se prezentuje novým videoklipem "Bali" a těší se na narozeninový koncert do Lucerny

04.09.2017 13:13 - Milan Menčík | foto: facebook interpreta

Harlej posílá do světa další videoklip z letošní řadovky "Hodný holky zlý kluky chtěj" "Bali". Vyšel ještě na sklonku léta, aby tematicky zapadal k počasí, které v České republice a nejen tam panovalo. Tvorbu si znovu vzala pod palec společnost KH Filmin' a děj není rozhodně něčím extra náročným pro fajnšmekry, spíš reflektuje to, o čem se ve skladbě zpívá - teplo, koupání, holky v plavkách (jednou z nich je i finalistka jedné z řad SuperStar Leona Šenková) a všudypřítomná pohoda.

Natáčení bylo svým způsobem krátkou dovolenou pro kapelu, která se během nabitého léta prakticky nezastavila. "Neletěli jsme ale na Bali, nebyl čas, a vlastně ani nebylo proč. Video je o tom, že jsou místa, kde lze zažít pohodu a srandu… Taková jsou i u nás, proto jsme vyrazili na Slapy a užili si při natáčení prima den," vysvětluje kytarista a kapelník Tonda Rauer.

Volno formaci nečeká ani na podzim. Samostatné koncerty vyšperkuje vystoupení Harleje se symfonickým seskupením Oty Balage 14. října ve Velkém sále Lucerny, kde formace oslaví dvacáté druhé narozeniny. "Symfoňák už jsme párkrát využili na studiových nahrávkách. Teď přišel čas zkusit to i živě. Vybrali jsme pár skladeb a čekáme, jak se s nimi Ota Balage popasuje. S orchestrem chceme hrát spíš rychlé věci, takový symfonický punk. Podstatná část koncertu ale proběhne klasicky - zastáváme názor, že lidi by měli během vystoupení slyšet to, co mají rádi, a to se jim budeme snažit dát," doplňuje Rauer.

Harlej má v plánu i pořízení audio a videozáznamu, protože podobné spojení se v dohledné době pravděpodobně nebude opakovat.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY