Hans Zimmer vydá začátkem listopadu záznam z vyprodaného koncertu z Prahy

10.10.2017 09:15 - Jaromír Koc | foto: Pierre Futsch

Pokud patříte mezi fanoušky Hanse Zimmera, jednoho z nejlepších skladatelů filmové hudby, měli byste si ve svém kalendáři zakroužkovat 3. listopad. V ten den se na trhu objeví jeho živák, který byl zaznamenán při jeho loňském koncertě v Praze.

Hans Zimmer - Live In Prague
© facebook interpreta
Zmiňovaný koncert byl nahrán a natočen 7. května 2016 během Zimmerova fenomenálně úspěšného evropského koncertního turné. Uznávaného skladatele doprovázela skupina, orchestr a sbor, celkem tedy více než sedmdesát hudebníků, mezi nimiž byl například i známý kytarista Johnny Marr. Ojedinělý hudební zážitek dokreslovala také velkolepá světelná show, úžasná projekce a nejmodernější zvukový systém. Hans Zimmer během večera zahrál na celou řadu hudebních nástrojů a během koncertu mnoho skladeb zasvěceně uvedl.

Titul pojmenovaný "Live In Prague", který si začátkem října odbyl svoji premiéru i v desítkách kin po celém světě, bude k mání digitálně jako audio a video a na čtyřech fyzických nosičích. Audio záznam bude ke koupi na dvou CD a limitovaném 4LP setu, vizuální formát na DVD a Blu-ray nabídne krom kompletního koncertu i několik bonusů ze zákulisí.

Pro úplnost dodejme ještě kompletní tracklist všech formátů: Medley: Driving (Driving Miss Daisy) / Discombobulate (Sherlock Holmes) / Zoosters Breakout (Madagascar), Medley: Crimson Tide / 160 BPM (Angels And Demons), Gladiator Medley: The Wheat / The Battle / Elysium / Now We Are Free, Chevaliers De Sangreal (The Da Vinci Code), The Lion King Medley: Circle Of Life (Prelude) / King Of Pride Rock, Pirates Of The Caribbean Medley: Captain Jack Sparrow / One Day / Up Is Down / He's A Pirate, You’re So Cool (True Romance), Rain Man: Main Theme, What Are You Going To Do When You Are Not Saving The World (Man Of Steel), Journey To The Line (The Thin Red Line), The Electro Suite (Themes from The Amazing Spider Man 2), The Dark Knight Medley: Why So Serious? / Like A Dog Chasing Cars / Why Do We Fall / Introduce A Little Anarchy / The Fire Rises, Aurora, Interstellar Medley: Day One / Cornfield Chase / No Time For Caution / Stay, Inception Medley: Half Remembered Dream / Dream Is Collapsing / Mombasa / Time.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY