Lorde na opuštěném ostrově ukazuje "Perfect Places"

07.08.2017 16:02 - David Böhm | foto: facebook interpreta

Začněme dvěma fakty. Léto je v plném proudu a deska "Melodrama" se hodně povedla. Lorde by nám obě tyto skutečnosti ráda připomněla klipem k "Perfect Places". V něm nás provází po exotickém ostrově, na kterém kromě ní nikdo není. A svou samotu si patřičně užívá.

K novému albu euforické pocity a taneční odvázanost patří. Obojí ukázal pilotní "Green Light" a nový singl se nese v podobném duchu, jde možná o nejpopovější věc z celé kolekce. Vizuál pak disponuje naprosto luxusními exteriéry a neméně okouzlujícími oblečky, které Novozélanďanka střídá. Ačkoliv podle textu písně Lorde neví, jak mají perfektní místa vypadat, dost možná je našla. Všechny lokace, jako třeba slunná pláž nebo travnatá džungle, vypadají totiž nádherně šťavnatě. Až si člověk přeje, aby si na nich s mladou zpěvačkou mohl zatrsat.

Ne, video opravdu nenese žádnou hlubokou myšlenku. Radši popkulturně pomrkává například na Paramore a jejich "Ignorance", když sledujeme tanec se žárovkou. Vodopády zase dávají vzpomenout na "Malibu" od Miley Cyrus. Podobných překvápek ale lze najít mnohem víc, a tak je nebudeme prozrazovat. Na závěr ještě zmiňme, že Lorde právě sjíždí celosvětové turné, které Prahu zatím míjí. Příznivci pak mohou nejblíže na show do Berlína, která se bude konat již 15. října.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY