Lenny ohlašuje na podzim tři velké koncerty

27.07.2017 13:25 - Jaromír Koc | foto: facebook interpreta

I když zpěvačka Lenny vydala své debutové album téměř před rokem, stále z desky "Hearts" dokáže velmi dobře těžit. V rámci letní sezony absolvuje desítky koncertů u nás i na Slovensko a navíc právě ohlásila tři velké samostatné show na podzim.

První se uskuteční 8. listopadu v pražském klubu Roxy, poslední listopadový den zahraje v Bratislavě, kde jí bude hostit Atelier Babylon a poslední zastávkou bude Brno, kde se Lenny s kapelou představí 6. prosince v Sonu. "Jsem vděčná za příležitost, která se mi dostala. Nejšťastnější jsem na pódiu, a to, že mohu nyní cestovat a hrát v nejrůznějších koutech Evropy, je pro mě splněný sen. Je to zkušenost k nezaplacení a jsem ráda, že závěr tohoto roku, jenž byl plný překvapení, strávím se svými českými a slovenskými posluchači. Už teď se těším na tu jedinečnou atmosféru," uvedla mimo jiné Lenny.

Ta má aktuálně opravdu napilno. Kromě toho, že před pár dny odehrála koncert v italské Modeně, čeká jí řada dalších pracovních povinností spojených s podpisem globální smlouvy s německým Universal Music. První úspěchy se ale již dostavily. Skladba "Hello" se dočkala mnoha tanečně laděných remixů, z nichž některé již rotují v evropských rádiích. K jedné z verzí zpěvačka již stihla natočit v Německu i video. Pokud jste ho ještě neviděli, můžete to hned napravit odkazem pod článkem.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY