Robbie Williams nečekaně oznámil vydání nové desky. Opět půjde o raritky a demonahrávky

22.07.2017 09:26 - Jaromír Koc | foto: facebook interpreta

Pokud si někdo umí své fanoušky omotat kolem prstu a udržovat je v neustálé pozornosti, pak je to určitě Robbie Williams. Kromě toho, že se sám z velké části stará o sociální sítě, komunikuje s nimi přes speciální chaty, s mnohými z nich je ve velmi úzkém přátelském vztahu a velmi často je i šokuje novinkami. Tou nejnovější je vydání další speciální desky, kterou chystá na podzim.

Robbie Williams - Under The Radar Vol 2
© facebook interpreta
Koncem roku 2014 Robbie vydal kolekci raritních písní a demonahrávek, kterou pojmenoval "Under The Radar Vol 1". Titul byl dostupný na CD a digitálně, ale k mání byl pouze a výhradně přes oficiální web tohoto britského umělce. Fyzický nosič vyšel v nákladu desítek tisíc kusů a postupem času byl zcela vyprodán. Není proto divu, že se Williams rozhodl dát dohromady další podobný kousek.

Novinka "Under The Radar Vol 2" vyjde v listopadu, ale k objednání je již nyní. Možná si říkáte, že je zbytečné si desku pořizovat měsíce před jejím vydáním, ale opak je pravdou. I tentokrát si zpěvák vymyslel něco speciálního. Kromě klasické verze na CD budou totiž k mání i dvě limitované edice. První deluxe verze bude obsahovat dva songy navíc, pětici exkluzivních fotek a bude od Robbieho vlastnoručně podepsaná. Třetí, cenově nejdražší, má taktéž deluxe provedení, ale kromě pětice fotek dostanete od Robbieho i osobní dopis a co se podpisu týče, Robbie jej doplní o osobní věnování dle vašeho přání. Všechny formáty jsou dostupné zde.

Připomeňme, že v současné době Robbie Williams ještě stále věnuje veškeré své aktivity loňské desce "The Heavy Entertainment Show". S tou se nachází aktuálně na velkém turné a již příští měsíc s ní dorazí i do Prahy. Jeho show se uskuteční 19. srpna na letišti v Letňanech a jako speciální host se představí britské duo Erasure. Vstupenky ještě stále seženete v obvyklých předprodejích.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY