Liam Gallagher se v novém klipu vydal na procházku po čínské čtvrti

12.07.2017 08:31 - David Král | foto: facebook interpreta

Liama Gallaghera je teď všude plno. Po pilotním úderném singlu "Wall Of Glass" si pro nás nyní připravil druhou ochutnávku sólového materiálu v podobě videoklipu ke skladbě "Chinatown." A jak píseň, tak video tentokrát odhalují zpěvákovu něžnější tvář.

"Chinatown" je hezká, téměř akustická písnička, opírající se o hitový refrén, který si s frontmanem Oasis budete prozpěvovat již při druhém poslechu. Ostatně co si budeme povídat, tentokrát jsou to v Liamově podání Oasis jako vyšití. Kdekomu může song svou atmosférou evokovat například singlovku "Who Feels Love?".

S náladou písně skvěle koresponduje také videoklip, ve kterém sledujeme zpěváka při procházce Londýnem. Poetické prosluněné záběry se střídají s těžce ikonickými, až si to Liam postupně dokráčí do čínské čtvrti. Tam se dokonce asi na vteřinu usměje a věřte nevěřte, opravdu vypadá jako docela milý chlapík.

Své drsňácké chování ostatně Liam Gallagher v posledních týdnech utlumil i ve veřejném životě, když se například výrazně angažoval při akcích na podporu obětí teroristických útoků v Anglii. Nebyl by to však Liam, kdyby si ani v této situaci neodpustil ostrá slova na adresu bratra Noela, kterého zkritizoval právě za to, že nevyjadřuje podporu obětem dostatečným způsobem.

Vztah mezi slavnými bratry je tak nadále našponovaný jako kšandy a my se můžeme jen těšit (nebo se obávat?), co přinese střet jejich sólových desek, které se na trhu objeví v říjnu tohoto roku.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY