Středeční večer bude patřit Alter Bridge. Ve Foru Karlín jim budou sekundovat Red Sun Rising

14.06.2017 10:37 - Jaromír Koc | foto: facebook interpreta

Je to jen několik desítek hodin, co Praha zažila velkou rockovou show v podobě vyprodaného koncertu System Of A Down v O2 areně a už dnes večer (středa 14. června) se naše hlavní město opět otřese v základech. Poprvé k nám totiž přijedou Alter Bridge.

Kapela z Orlanda vznikla v roce 2004, a to na základech právě se rozpadajících Creed. Doposud vydala pět řadových alb a dva živáky. Poslední album čtyřčlenné formace dostalo název "The Last Hero", přineslo třináct autorských písní a fanoušci se ho dočkali v říjnu minulého roku. Pilotním singlem se stala skladba “Show Me A Leader“, jejíž video si můžete připomenout pod článkem.

Od začátku června se Alter Bridge nacházejí na evropské části turné k aktuální desce, která čítá jednadvacet zastávek. Již dnes bude na řadě Praha, kde v roli předskokana publikum rozehřeje pětičlenná americká kapela Red Sun Rising.

Poslední lístky na tento rockový večer seženete v předprodeji sítě Ticketpro či v prostorách Fora Karlín a zaplatíte za ně jednotnou cenu 1 590 Kč.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY