Ariana Grande ohlásila benefiční koncert pro oběti teroru v Manchesteru. Na pódiu ji doprovodí Coldplay, Katy Perry a mnoho dalších

01.06.2017 09:56 - Aneta Králová | foto: facebook interpreta

Teroristický útok na manchesterském koncertě Ariany Grande otřásl celým světem. Hrůzný čin si vyžádal dvaadvacet obětí, některé z nich byly i děti. Tragická událost mladou zpěvačku silně zasáhla, rozhodla se však nepodlehnout strachu a chystá benefiční koncert v prostorách Emirates Old Trafford Cricket Ground s kapacitou 50 tisíc návštěvníků. Výtěžek z akce poputuje pozůstalým obětí teroristického útoku.

Na pódiu vedle ní vystoupí několik dalších zvučných jmen hudebního světa. Mezi potvrzené účinkující patří Justin Bieber, Coldplay, Katy Perry, Miley Cyrus, Pharrell Williams, Usher, Take That či Niall Horan. Všichni tito umělci útok v Manchesteru také veřejně odsoudili.

Ariana Grande před nedávnem uveřejnila celkové stanovisko k proběhnuvší tragédii: "Moje srdce, modlitby a soustrast je s oběťmi teroristického útoku v Manchesteru a jejich milovanými. Není nic, co bych já či někdo jiný mohl udělat, aby odstranil bolest, kterou cítíte. Nicméně vám nabízím ruku, srdce a všechno, co vám budu moct dát. Jakoukoli pomoc, kterou potřebujete..."

Interpretka ve svém prohlášení také připomíná, že se nesmíme řídit strachem a nesmíme nechat vyhrát nenávist.

Koncert k uctění památky všech, kteří útok nepřežili, se uskuteční již tuto neděli, živě jej v Británii bude přenášet BBC. Fanouškům, kteří se účastnili osudného vystoupení v Manchesteru, organizátoři nabízejí lístky zdarma.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY