10. číslo Ultramixu je na světě

31.10.2002 12:44 - Tisková zpráva | foto: facebook interpreta

Ultramix 10
© facebook interpreta
Měsíc uplynul jako voda při povodních a už je tu opět nový Ultramix. Na jeho sto stránkách tentokrát najdete pořádnou porci inteligentní hudby, reprezentovanou na titulní stránce skupinou Primal Scream, o níž se dočtete v hlavním článku uvnitř časopisu.

Hlavním tématem je pak kontroverzní text Vlasty Beránka Soumrak elektronických bohů, který klade zásadní otázku, zda má taneční hudba ještě co říci. Pokud patříte mezi fanatické příznivce techna, jistě vás pořádně popudí a donutí nějak reagovat. To je ostatně i cílem. Nechybí ani nepravidelně pravidelný a zároveň ulítlý Tajný Deník R.L. a pozoruhodný cestopis z návštěvy Finska z pera Floexe a DJe Talla. Mimo to si můžete přečíst i řadu rozhovorů - například se Cinematic Orchestra, This Is Kevin, DJem Vadimem, Supergrass či na závěr s Mardošou z Tata Bojs. Vše doplňují články a profily Hooverphonic, Coldplay, St.Etienne, November 2nd, Manu Chao, Sisters of Mercy, Ned's Atomic Dustbin, Alpinestars, Alvik a řada dalších pravidelných rubrik.

Důležitá je i CD příloha, která je výběrem toho nejzajímavějšího z aktuálních alb česko-slovenských progresivních skupin a projektů. Naleznete zde například hudbu skupin Southpaw, Here, Ecstasy of St. Theresa, -123 min, Blow, Penerů Strýčka Homeboye a projektů Abuse, This is Kevin, DJe Nea, Ecson Waldez, Over 3. Vše zpřestří i dva bonusové tracky skladba Mysteries od Beth Gibbons a Rustina Mana a ukázku z pozoruhodného projektu Erotická Revue.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY