Druhé album Slzy ohlašuje nevýrazný singl "Ani vody proud"

26.04.2017 15:15 - Jaromír Koc | foto: facebook interpreta

Duo Slza chystá na letošní rok vydání své druhé desky, kterou se pokusí navázat na obrovské úspěchy debutu "Katarze". I když album vyjde až 13. října, pilotní singl kapela představuje již nyní.

Song "Ani vody proud" dle očekávání opakuje podobný scénář, který fungoval na předchozích hitech. Text písně tedy opět napsal Ondřej Ládek aka Xindl X, hudbu složil Lukáš Bundil spolu s producentem desky Daliborem Cidlinským Jr. I když píseň nezapře určité hitové ambice, které po zveřejnění klipu kvitují i tisíce fanoušků na sociálních sítích, chybí jí nějaký originální hudební nápad a jakási prvoplánová melodičnost, díky které byste měli potřebu si song pustit znovu a znovu.

Naopak vcelku dobře dopadl vizuál, který je pro Slzu doposud nejvýpravnějším videoklipem a do jehož natáčení byli zapojeni i fanoušci kapely. Filmový videoklip vznikal začátkem dubna v Březnici, nedaleko Příbrami. Natáčení zabralo tři dny a kromě fanoušků Slzy se zapojili také místní obyvatelé. "Hlavní hrdina příběhu má nadpřirozené schopnosti, které však neumí zcela ovládat. Nemůže se dotýkat jiných lidí, nemá přátele a jeho okolí se ho bojí. Snaží se však najít způsob, jak se celé skutečnosti postavit, a právě díky tomuto vědomí všemu negativnímu nepodlehne," dodává na adresu klipu Petr Lexa, který se tentokrát musel stáhnout do pozadí a hlavní úlohy se tak naopak ujal Lukáš Bundil.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY