Rakouské duo HVOB zavítá v rámci Silk Tour do Prahy

19.04.2017 09:22 - Jaroslav Hrách | foto: facebook interpreta

Zkratka HVOB znamená Her Voice Over Boys a ukrývá se za ní projekt rakouské dvojice producentů - Anna Müllet a Paul R. Wallner. Ti spolu spolupracují již od roku 2012. Pro jejich elektronickou hudbu je charakteristický čistý zvuk a jemné přechody. Žánrově krouží kolem minimal techna a deep housu za doprovodu éterického zpěvu Anny Müller.

Druhé album HVOB "Trialog" z roku 2015 jim zajistilo vystoupení na světových akcích jako Burning Man Festival, vlastní Boiler room a pařížském festivalu ARTE. V Česku byli k vidění například na Colours of Ostrava 2015. V pražském Paláci Akropolis odehráli velmi vydařený set v říjnu 2015 a na brněnské Flédě vystoupili jako headlineři festivalu Echoes v listopadu 2015.

HVOB momentálně vydali desku pojmenovanou "Silk". Při nahrávání se spojili s dalším umělcem - Winstonem Marshallem, který je v současné době také kytarista Mumford & Sons. Výsledkem jejich spolupráce je nový a temnější zvuk HVOB. Spolupráce pokračuje i při přípravě turné, které odstartovalo v dubnu a jeho světelnou a vizuální show bude možné vidět v patnácti evropských městech.

Rakouské duo HVOB zavítá v rámci Silk Tour také do Prahy a v úterý 25. dubna vystoupí v pražském klubu Roxy. Vstupenky v ceně 560 Kč je možné zakoupit například na stránkách GoOut.cz.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY