Billy Talent to v létě rozjedou v Praze

05.04.2017 16:25 - Tisková zpráva | foto: facebook interpreta

Kanadští punkeři Billy Talent míří do Prahy. Ve čtvrtek 3. srpna předvedou na hlavním dvoře smíchovského Staropramenu to, co umí nejlépe: strhující a energickou rockovou show. "Billy Talent už dvakrát nadchli fanoušky na Rock For People a jsme rádi, že je letos v létě můžeme opět představit i v metropoli," říká Michal Thomes z agentury Ameba, která v rámci cyklu koncertů Rock For People Presents kapelu Billy Talent do Prahy přiveze. S úsměvem dodává: "Tihle kanadští chlapíci si našli k českým fanouškům velmi srdečný vztah, což platí i obráceně. A jak lépe takové přátelství oslavit než uprostřed léta na nádvoří slavného smíchovského pivovaru?"

Koncert Billy Talent před čtyřmi lety na Rock For People patřil mezi naprostou špičku a podle mínění fanoušků i žurnalistů přehrála kapela s přehledem i leckteré headlinery. Nyní přijedou do Prahy v rámci turné provázející jejich ceněné poslední album "Afraid Of Heights". V rámci série Rock For People Presents potvrdili pořadatelé také koncert další ikonické kapely: v září vystoupí v Praze a Brně jedna ze stálic hardrockového nebe, jihoafrická parta Seether.

Koncert kanadských Billy Talent v rámci série Rock for People Presents se uskuteční 3. srpna 2017 na hlavním dvoře pivovaru Staropramen na pražském Smíchově. Vstupenky v ceně 790 Kč jsou v prodeji na GoOut.cz. Více informací je k nalezení na www.rockforpeople.cz.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY