Z vánočního evergreenu Mariah Carey bude animovaný film

24.03.2017 09:10 - David Věžník | foto: facebook interpreta

Co by to bylo za Vánoce bez stromku, dárků, "Last Christmas" od Wham! a hlavně "All I Want For Christmas Is You" od Mariah Carey? Nesmrtelný hit si přitom již brzy budeme moci vychutnat v podobě, o které se mnohým ani nesnilo. Bude to podoba filmová. Informaci oznámila popová diva během jednoho z prvních jarních dnů prostřednictvím videa na svém účtu na Twitteru.

"Z mé písničky bude film! A vy jste první, kdo tuto vzrušující novinku víte," napsala Carey a připojila i hashtag, pomocí kterého její fanynky a fanoušci mohou sledovat aktuální informace o chystaném snímku - #AllIWantMovie. O samotném filmu se zatím neví mnoho. Zmíněný trailer prozradil, že půjde o animovanou adaptaci knihy, jež vyšla před dvěma lety, a že premiéry se výsledek dočká letos, přirozeně na Vánoce.

Píseň "All I Want For Christmas Is You" pochází ze zpěvaččina čtvrtého studiového alba "Merry Christmas" z roku 1994 a na svém kontě má dle Wikipedie do dnešních dnů hitparádové zlato v osmi zemích světa včetně naší republiky a platinové a multiplatinové ocenění v deseti státech. Pokud song zatím neznáte, můžete to změnit pod záběry na knoflíčky níže.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY