Kygo si jede stále to samé. Selena Gomez je na "It Ain't Me" pouze ozdobou

26.02.2017 09:48 - Lukáš Boček | foto: Billboard.com

Stále populární vlnu tropical housu je třeba vyždímat do poslední kapky, dokud tento styl neupadne v zapomnění. Své o tom ví i Kygo, který se dosud jedinou písní nevymanil z mantinelů tohoto žánru. Je tak vlastně jedno, že nahrál novou skladbu a že na ni pozval Selenu Gomez. Její úlohu totiž mohla zastat jakákoliv jiná zpěvačka a výsledek by byl stejný. A stále stejný je i hudební podklad a kompozice, kterou norský producent dokola opakuje. Ve své podstatě tak kopíruje taktiku, s jakou momentálně úspěšně fungují třeba The Chainsmokers.

Tým stojící za touto nahrávkou ji přitom popisuje jako dílo génia. "Když stiskli mezerník a písnička začala hrát, Kygo se z milého, hodného, okouzlujícího mladíka změnil v nadlidského producenta. Sledovala jsem, jak jeho oči jezdily sem a tam, jak mapoval svou představu o produkci. Byl extrémně nadšený, je s ním skvělá spolupráce," řekla skladatelka Ali Tamposi

Dále popsala, jak pracovala i se zpěvačkou Selenou Gomez: "Je znát, že toho má hodně co říct, tahle stará duše s krásnou dětskou tvářičkou. Cítím, že s ní jako umělkyní ještě dokážu hodně věcí." Na závěr dodala, že už spolu pracují i na dalších písních.

Nezbývá než doufat, že příště si všichni zúčastnění dají vyšší cíle. Songů jako "It Ain't Me" už Kygo nahrál dostatek.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY