Oceán je v novém klipu zahalený "V peřinách"

21.02.2017 09:55 - Dan Hájek | foto: facebook interpreta

Singlům "Dante", "Bludný Holanďan" a "Půlměsíc" se již dostalo obrazového vizuálu. Celé dějství okolo desky "Ve smíru" bude záhy podpořeno další fází, kterou zahajuje velmi poutavý videoklip k melodramatické krásce "V peřinách". Oceán se tak zatím nechystá nikterak polevovat z tempa své aktuální aktivity.

"V peřinách" dostalo velmi atmosférické, melancholií zahalené vyobrazení, kdy černé pozadí dotváří křehce niterné pocity. Video tak navazuje na již rozběhlé linie předchozích snímků, kdy spojení s přírodou prohlubuje jejich aktuální stylizaci spojenou s lyričností textů. Toto provázání je v tomto klipu dotaženo na maximum.

"Klip jsme točili na chalupě výtvarníka Jana C. Löbla, který je i autorem klipu. Točila jsem jako první, takže se na mě nastavovala kamera, která byla na půdě. A tak jsem dvě hodiny ležela na stole, ve tmě, sama a na sobě jsem měla vyrejpnutý kus země s mechem a lezlo po mně všechno možný zvířectvo, brouci, mušky, píďalky. Nebyl to úplně příjemný zážitek, který končil nočním nekonečným zvracením do místní starožitné mísy. Tyto záběry naštěstí v klipu nejsou,“ doplňuje (teď již s úsměvem) zpěvačka Jitka Charvátová.

Kapela Oceán má napilno. Finišuje s vydáním vinylové edice desky "Ve smíru", která bude podepsána všemi členy a bude limitována počtem tří stovek kusů. Dále vyrazí opět koncertovat a dvojicí milníků této jarní štace budou dvojkoncerty s projektem M.I.N.E (s ním je pevně spojen zpěvák Marcus Meyn ze skupiny Camouflage) - ty se uskuteční 14. dubna v Bratislavě (Atelier Babylon) a o den později v pražském Rock Café.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY