Katy Perry je v "Chained to the Rhythm" přikována rytmem disca

10.02.2017 12:47 - Tomáš Navrátil | foto: facebook interpreta

Na novou hudbu Katy Perry jsme si museli počkat dlouhé čtyři roky. Sice o sobě loni stačila dát vědět singlem "Rise" pro Olympijské hry, ale ta pořádná porce nové muziky přichází až nyní.

Během celého týdne se objevovaly nápovědy pro fanoušky, kteří si mohli nový song poslechnout o něco dříve. Ve vybraných městech světa byly rozmístěny blyštivé disco koule, které po připojení sluchátek přehrály chystanou novinku. Zpěvaččin tvůrčí tým má zkrátka opět marketingovou kampaň rozjetou na plné obrátky a úspěch už je teď celkem jistý.

Retro skladbu "Chained to the Rhythm" napsala Katy společně s továrnami na hity Maxem Martinem a Siou. A stejně jako se změnila barva vlasů zpěvačky, stejně se změnil i styl její hudby. Katy Perry to nyní silně hraje na osmdesátkovou vlnu. Při poslechu si nelze nevybavit blikající dráhy, po kterých se do rytmu disca jezdilo na kolečkových bruslích...

Zpěvačka tak příjemně překvapila tím, že se odklonila od trendu minulého roku, kdy se hudební hvězdy snažily o osobní a temné zpovědi, ale udržuje si především svoji zábavnou laťku. "Chained to the Rhythm" není jasným tahem na branku jako její předchozí megahity "Roar" nebo "Firework", není tak na první poslech přesvědčivá a podbízivá. O to víc má šance se jen tak brzy neohrát. Singlem velmi pěkně udala směr novému albu, tak snad jí to vydrží a přichystá svěží retro desku.

Nápadité a zábavné lyric video už je jen příjemný bonus.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY