Praha slyšela jako první novou píseň z alba Mike WiLL Made-It. Ukázku představili Rae Sremmurd

07.02.2017 17:42 - Jiří Macenauer | foto: facebook interpreta

O tom, jak výbornou show předvedli Rae Sremmurd v pražské Lucerně, jsme vás již informovali. Dosud jsme však nezmínili fakt, že duo v Praze zahrálo také premiéru veřejnosti zatím neznámé skladby. Doposud nevydaný track, který bratři představili v závěru své show, by se měl objevit na dlouho očekávaném albu "Ransom 2" od Mike WiLL Made-It. Píseň byla sice osekaná, avšak i tak měli fanoušci možnost slyšet pořádný kus skladby, ve které se krom bratrů Swae Leeho a Slim Jxmmiho ještě objeví Kendrick Lamar a Gucci Mane.

Pro některé může být Mike WiLL Made-It neznámý, přesto je to velké jméno v hudebním průmyslu. Víc než rapper je především americký producent, který se svými beaty zasloužil o vytvoření nemalého počtu hitů. V jeho sbírce spoluprací jsou hvězdy jako třeba Beyoncé, Miley Cyrus nebo Lil Wayne. Zmiňovaným Sremmurdům ušil aktuální hit "Black Beatles", který je vystřelil na první příčku nejen v amerických hitparádách, ale i všude možně po světě.

Avšak přes veškerý úspěch Mike do dnešního dne stále nevydal dlouho slibované album "Ransom 2", na které jeho příznivci čekají už nějaký ten pátek. I když stále není oficiální datum vydání stanoveno, tak či onak byl do světa vypuštěn úvodní singl již minulé léto. Tím se stala skladba "Nothing Is Promised", kde spojil síly s osvědčenou Rihannou.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY