LP se po vyprodaném pražském koncertě vrátí v létě na Colours of Ostrava

30.01.2017 19:21 - Tisková zpráva | foto: facebook interpreta

LP alias Laura Pergolizzi, charismatická šestatřicetiletá Američanka s impozantním, řezavě emotivním hlasem, vyprodala za pouhých pět minut koncert 28. března v pražském klubu Roxy. Nyní je její další vystoupení u nás potvrzeno na festival Colours of Ostrava, který proběhne od 19. do 22. července v industriálním areálu Dolních Vítkovic.

"Velký zájem jsme o její premiérové vystoupení v České republice čekali, ale že bude až tak obrovský, to překvapilo i nás. Jsme proto rádi, že se nám nakonec po dlouhém a napínavém jednání podařilo domluvit ještě druhé velké vystoupení právě v létě v Ostravě," říká ředitelka festivalu Colours of Ostrava, který je také pořadatelem koncertu v Roxy. LP tak doplňuje hvězdnou sestavu takových jmen jako Jamiroquai, Imagine Dragons, Norah Jones, Alt-J, Birdy, Moderat, Laura Mvula, Benjamin Clementine, Afro Celt Sound System nebo Nouvelle Vague.

Čtyřdenní vstupenky na Colours of Ostrava 2017 jsou v prodeji na www.colours.cz a v síti Ticketpro. Aktuální cena 2 290 Kč platí na limitované množství pět tisíc kusů. V prodeji je také ubytování ve stanovém městečku, parkování nebo místo pro karavan.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY