Robin Thicke se nesmí přibližovat ke své exmanželce ani tchýni

29.01.2017 09:42 - Milan Menčík | foto: facebook interpreta

Soudní spory dokážou být pěkně nepříjemné, obzvlášť pokud se týkají rodiny. Americký zpěvák Robin Thicke dostal dle serveru mirror.co.uk ve čtvrtek 26. ledna soudní příkaz nepřibližovat se ke své exmanželce Paule Patton, šestiletému synovi Julianovi a k bývalé tchýni Joyce. Vzdálenost mezi nimi musí být minimálně sto yardů (což je cca 91 metrů).

Tento zákaz si vymínila právě exmanželka, herečka Paula Patton. Ta totiž zpěváka obvinila z domácího násilí, závislosti na alkoholu a drogách a nevěry. Tato obvinění mají herečce pomoci ve sporu o získání syna Juliana do výhradní péče. Ta ho zatím získala do 24. února, v ten samý den se bude konat další kolo soudních projednávání.

Manželství Thickeho s Patton soudně skončilo v březnu 2015, rozešli se přitom už více než rok předtím. O rozvod zažádala herečka. Původní dohoda obou manželů o opatrovnictví syna byla střídavá péče, to se však změnilo na začátku tohoto roku. Podle Patton začal Thicke i v důsledku problémů s alkoholem a drogami syna přísně trestat a ten se ho nyní bojí. Jak je vidět, v soukromí Thicke asi není takový pohodář jako ve svých videoklipech.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY