Helloween dovezou "Pumpkins United" i do Prahy

25.01.2017 08:47 - Tomáš Rozkovec | foto: Helloween.org

Čeští fanoušci speedmetalové legendy Helloween mohou letos slavit, a to rovnou třikrát. Tím prvním důvodem je, že management kapely potvrdil koncertní zastávku v České republice. Vystoupení se bude konat v Praze 25. listopadu 2017 v Tipsport aréně, vstupenky budou v prodeji od čtvrtka 26. ledna.

Druhý důvod, proč by měly lítat zátky? Skupina vystoupí v původním line-upu z roku 1987, tedy v sestavě, kterou tehdy tvořil Michael Kiske, Kai Hansen, Markus Grosskopf a Michael Weikath. Samozřejmě vyjma zesnulého bubeníka Inga Schwichtenberga. V tomto složení vytvořili nezapomenutelná alba, která se stala průkopníky tohoto žánru.

To ale samozřejmě není vše. Jak jsme vás již dříve informovali, Helloween se na podzim tohoto roku vydá na speciální turné s názvem "Pumpkins United". Unikátnost této šňůry bude v tom, že jej pojede a společně na jednom pódiu vystoupí, krom zmíněných muzikantů, rozšířená sestava skupiny, včetně současného zpěváka Andiho Derise, kytaristy Saschi Gerstnera a bubeníka Daniela Löbleho.

A konečně třetí důvod k oslavě. Letos totiž uplyne neuvěřitelných třicet let od vydání legendárního alba "Keepers of the Seven Keys I", bezesporu jednoho z nejlepších alb od Helloween. Toto výročí bude mít zajisté vliv i na setlist celé chystané show. Z tohoto pohledu se zdá, že je na co se těšit a čeští fandové se konečně dočkají "Strážce" v podání oblíbeného, v Česku nezapomenutého Michaela Kiskeho.

Vstupenky na koncert bude možné koupit v předprodejních sítích TicketPortal, TicketPro, TicketArt a TicketStream a na www.mastersofrock.cz. Předprodej vstupenek bude zahájen tento čtvrtek 26. ledna a do 31. srpna budou lístky v prodeji za zaváděcí ceny: na stání za 750 Kč, na stání před pódiem a na sezení za 850 Kč.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY