Celine Dion chystá novou píseň pro soundtrack k filmu "Kráska a zvíře"

24.01.2017 08:58 - Milan Menčík | foto: facebook interpreta

Celine Dion chystá novou píseň "How Does A Moment Last Forever", která se objeví na soundtracku k připravované nové verzi původně animovaného filmu "Kráska a zvíře". Zajímavostí je, že Dion přispěla i na soundtrack původního filmu z roku 1991 skladbou "Beauty And The Beast". Pojítkem obou písní je i autor Alan Menken, který tu aktuální napsal spolu s Timem Ricem. "Beauty And The Beast" se v novém filmu objeví také v podání Ariany Grande a Johna Legenda.

"Jsem nadšená, protože můžu oznámit, že nahraji úplně novou píseň 'How Does A Moment Last Forever' pro film 'Kráska a zvíře' od společnosti Disney. Byla jsem součástí původního snímku a byl to magický zážitek. Je pro mě skutečnou poctou, že můžu být opět součástí tohoto filmu," napsala Dion na svůj Instagram.

Soundtrack vyjde 10. března, do kin by se film měl dostat jen o pár dní později. Režii má na svědomí Bill Condon, hlavní role obsadili Emma Watson a Dan Stevens. V dalších rolích si zahrají Audra McDonald, Ian McKellen, Ewan McGregor či Luke Evans.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY