Soundtrack k druhému Trainspottingu přinese opět Iggyho Popa i Underworld

18.01.2017 10:17 - Honza Balušek | foto: facebook interpreta

Kultovní britský snímek "Trainspotting" se letos dočká po dvaceti letech pokračování s oficiálním titulem "T2 Trainspotting" a stejně jako samotný snímek je netrpělivě vyhlížený i jeho doprovodný soundtrack. Podle zveřejněného tracklistu je jasné, že se můžeme těšit na staré i nové fláky.

Asi dvě nejzásadnější skladby z prvního dílu, "Lust For Life" Iggyho Popa a "Born Slippy" Underworld, se ve dvojce dočká nových verzí, o zbytek hudebního doprovodu se pak postarali třeba Frankie Goes to Hollywood či Queen za starší a Wolf Alice či Young Fathers za mladší generaci hudebníků. Samotný snímek bude mít britskou premiéru 27. ledna, kdy vyjde i soundtrack, u nás se "T2" v kinech dočkáme 16. února.

Soundtrack bude obsahovat následující skladby: Iggy Pop - Lust for Life (The Prodigy Remix), High Contrast - Shotgun Mouthwash, Wolf Alice - Silk, Young Fathers - Get Up, Frankie Goes to Hollywood - Relax, Underworld /Ewen Bremner - Eventually But (Spud’s Letter to Gail), Young Fathers - Only God Knows, The Rubberbandits - Dad’s Best Friend, Blondie - Dreaming, Queen - Radio Ga Ga, Run DMC vs. Jason Nevis - It’s Like That, The Clash - (White Man) In Hammersmith Palais, Young Fathers - Rain or Shine, Fat White Family - Whitest Boy on the Beach, Underworld - Slow Slippy.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY