Patricie zkouší s "Fénixem" znovu nastartovat svoji kariéru

20.12.2016 09:26 - Milan Menčík | foto: facebook interpreta

Patricie na sebe poprvé upozornila albem "Obamamania" v roce 2010. Od té doby občas její kariéra nesměle vykoukne zpod peřiny (album "Iris" z roku 2013), jindy spolupracuje se slavnějšími kolegy z branže a také pro ně píše skladby. Málokdo totiž ví, že právě ona otextovala megahit Meghan Trainor "All About That Bass" pod názvem "Boky jako skříň", jenž se stal nečekaným hitem Ewy Farné.

Sama upozorňuje, že hudební základy má v Bobu Dylanovi či Joni Mitchell, ale její písně směřují do ranku svěžího popu, možná až někam tam, kde se zabydluje Lenny či Kateřina Marie Tichá. Nyní se Patricie znovu snaží dostat svou kariéru do vyšších otáček singlem a videoklipem "Fénix". K tomu ještě chystá projekt Vesna, jenž je inspirován mýty o slovanských bohyních.

"Fénix" v sobě skrývá jasný otisk studia zpěvačky na španělské pobočce slavné americké školy Berklee College Of Music, kde se seznámila s indickým producentem Mayurem Jumanim. Patricie má velmi zajímavý vokál a skladba se může opřít o solidní refrén. Pořád je z ní však patrné, že díky svému přístupu ke kariéře je stále prakticky na začátku. Dřívější alba jsou zapadlá prachem a nyní Patricii čeká hodně práce, aby se dostala tam, kde si přeje být.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY