Apocalyptica vyprodala i druhý pražský koncert v Karlíně a přidává třetí, nedělní rockové matiné

15.12.2016 07:59 - Tisková zpráva | foto: facebook interpreta

Finská rocková skupina Apocalyptica minulý týden vyprodala druhý pražský koncert, který se uskuteční 12. února příštího roku. Ten kapela po dohodě s organizátorem ohlásila 29. října. Vyprodán je již i koncert plánovaný na 19. února ve Zlíně.

O koncerty v rámci evropského turné k oslavě dvaceti let od vydání přelomového alba Apocalypticy "Plays Metallica By Four Cellos", na které Apocalyptica vyráží v únoru příštího roku, je v naší zemi veliký zájem. Vyprodaly se již vstupenky na všechny tři plánované koncerty, tedy 11. a 12. února v Praze ve Foru Karlín a 19. února ve Zlíně v Kongresovém centru.

Apocalyptica chce vyjít vstříc fanouškům, na které vstupenky na žádný z koncertů nezbyly. Rozhodla se tedy přidat ještě jeden trochu netradiční koncert - nedělní rockové matiné v neděli 12. února od čtrnácti hodin.

"Úplně poprvé to zaznělo jako vtip. Oznamovala jsem agentovi, že jsme vyprodali i druhý pražský koncert, a nějak v tu samou dobu se doprodaly vstupenky i na koncert ve Zlíně. Jeden z nás nadhodil, že bychom mohli udělat nedělní matiné pro rockerské rodiče s dětmi, kteří se na večerní koncerty většinou nedostanou. No a kapele se to líbilo," popisuje vznik myšlenky na třetí pražský koncert ředitelka pořádající agentury 10:15 Entertainment Milana Palečková.

Vstupenky na tento koncert jsou v prodeji v síti Ticketpro od 13. prosince.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY