Triumfující Skillet se napříč Evropou blíží k Praze

01.12.2016 13:12 - Tisková zpráva | foto: facebook interpreta

Pod hlavičkou Rock For People Presents k nám míří rázná americká čtveřice Skillet, která originálně vstřebává prvky metalu, nu metalu, hard rocku i elektroniky. Její výsostné postavení na hudební scéně potvrzuje nejen skvěle přijaté srpnové CD "Unleashed", ale i aktuální evropské turné, na kterém za sebou nechává vyprodané haly i kluby v Belgii, Německu, Holandsku, Dánsku, Švédsku, Finsku či Rusku. Koncert ve středu 30. listopadu v brněnském Semilassu byl již dlouho předem vyprodán, fanoušci ale mohou stále zamířit v neděli 4. prosince do Malé sportovní haly v Praze. Jako předkapela se premiérově představí rocková parta z Ohia Red Sun Rising.

"Skillet slaví letos dvacet let na scéně tím nejlepším způsobem - úspěšnými nahrávkami a energickými koncerty. Jsme rádi, že u toho můžeme být," říká Michal Thomes z Rock For People a dodává s úsměvem: "Singl 'Feel Invincible', který vydali pár dnů před skvělým koncertem na letošním Rock For People, má dnes skoro devatenáct miliónů zhlédnutí. Skillet se dokonce 19. listopadu historicky poprvé katapultoval do čela TOP 100 prestižního Billboardu v kategorii Mainstream Rock Songs a tenhle pozitivní song o neohroženosti zní nyní i na sportovních stadiónech během zápasů NFL, MLB a NHL."

Vstupenky na koncert Skillet v pražské Malé sportovní hale jsou v prodeji v síti GoOut.cz za cenu 790 Kč. Více informací na www.rockforpeople.cz.

V pořadí 23. ročník festivalu Rock For People se uskuteční tradičně v Hradci Králové od 4. do 6. července 2017. Aktuální cena základních vstupenek je 1 500 Kč. Až do 30. listopadu získají zájemci o comboticket (permanentka + ubytování) ke každému lístku stylový dárek od pořadatelů. Více zde.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY