The Killers i letos natočili vánoční skladbu, doplní ji celá vánoční kompilace

23.11.2016 12:19 - Ondřej Kocáb | foto: facebook interpreta

The Killers mají momentálně napilno s přípravami velmi očekávané páté studiové desky, která by měla vyjít během příštího roku. To jim ale nebrání v jejich tradičním vánočním rituálu, kterým je vydání nové sváteční skladby. Pro rok 2016 si partička z Las Vegas nachystala novinku "I'll Be Home For Christmas". I pro letošek si kapela vybrala hosta, tentokrát se jím stal bývalý školní učitel frontmana Brandona Flowerse Ned Humphrey Hansen. Speciálem pro letošní rok bude vydání celé kompilace těchto vánočních songů, která ponese název "Don't Waste Your Wishes".

Prvním songem, který The Killers takto vydali, byla skladba z roku 2006 "A Great Big Sled". Tím formace odstartovala podporu organici RED, kterou založili Bono (U2) a Bobby Shriver, podporující boj s nemocí AIDS. Výdělky z každé této vánoční skladby pak jdou právě na pomoc této organizaci. Stejně tak tomu bude i letos a to tedy dvojnásobně, jak za singl, tak i za celé album, kdy celých 100 % výdělků připadne organizaci. Deska bude obsahovat všech jedenáct vánočních kousků, seřazených chronologicky.

Tracklist "Don't Waste Your Wishes" bude vypadat takto: "A Great Big Sled" (feat. Toni Halliday), "Don’t Shoot Me Santa" (feat. Ryan Pardey), "Joseph, Better You Than Me" (feat. Elton John & Neil Tennant), "¡Happy Birthday Guadalupe!" (feat. Wild Light and Mariachi El Bronx), "Boots", "The Cowboys' Christmas Ball", "Feel It In My Bones" (feat. Ryan Pardey), "Christmas In L.A." (feat. Dawes), "Joel The Lump Of Coal" (feat. Jimmy Kimmel), "Dirt Sledding" (feat. Ryan Pardey & Richard Dreyfuss), "I’ll Be Home For Christmas" (feat. Ned Humphrey Hansen).

Deska je nyní dostupná ke koupi prozatím digitálně, na fyzických nosičích bude dostupná v limitovaném počtu od devátého prosince.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY