Wanastowi Vjecy přicházejí s novinkou "Alchymie"

22.11.2016 13:45 - Honza Balušek | foto: facebook interpreta

Už jsou to čtyři roky, co Wanastowi Vjecy v aktualizované, čtyřčlenné sestavě vydali svou poslední desku. Nahrávka "Letíme na Wenuši" se perlou v jejich diskografii zrovna nestala, a tak uvidíme, čím nás kapela překvapí letos. Už za pár dnů bychom se totiž měli dočkat novinky nazvané "Alchymie".

Wanastowi Vjecy - Alchymie
© facebook interpreta
I když od zmíněného posledního alba uplynul poměrně dlouhý čas, nedá se říci, že by hudebníci novou kolekci připravovali v klidu a pohodě. Jak je vidět z jejich oficiálního facebookového profilu, kde nabízejí alespoň nějaké informace, na klasickou přípravu v podobě nahrání desky - vyslání singlu do rádií - natočení videoklipu - absolvování rozhovorů a dalšího proma... myšlenky rozhodně neměli. Sotva desku natočili, už by každým dnem měla být v obchodech, respektive v prodejní síti TESCO, kde bude dělat společnost aktuálnímu 3DVD+CD "Kabát 2013 - 2015".

Na zmíněném facebookovém profilu najdete ukázky z (prozatím) devíti nových písniček, která z nich ale má dělat posla v podobě prvního singlu, prozatím není jasné. Jisté je, že kromě základní čtveřice (Robert Kodym, Tomáš Vartecký, Štěpán Smetáček a Radek Havlíček) se na albu podíleli jako hosté Čechomor, Lenka Dusilová a Viktor Dyk, úlohu spoluproducenta pak zastal Milan Cimfe.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY