Kvalitní hudba si zaslouží kvalitní zvuk

31.10.2016 15:29 - Tisková zpráva | foto: facebook interpreta

Pokud hledáte opravdu kvalitní zvuk do kapsy, hledejte zařízení, které bylo pro tento účel stvořeno. Na rozdíl od multifunkčních zařízení, jakými jsou telefony, tablety nebo notebooky, nebodují kvalitní audio přehrávače v první řadě jemností displeje, počtem senzorů ani novou softwarovou výbavou. Správně navržené osobní přehrávače se starají v první řadě o kvalitní zvukový výstup.

Hardware zaměřený na zvuk

Drtivá většina telefonů vznikla proto, aby se s nimi komunikovalo, brouzdalo po internetu či plánovalo, a tomu také odpovídá jejich hardwarová výbava. U osobních přehrávačů DAP (Digital Audio Player) jde ale především o získání co nejkvalitnějšího a také nejsilnějšího signálu pro vaše sluchátka. Ani ta nejlepší sluchátka na světě totiž nevyužijí svůj plný potenciál, pokud nejsou připojena ke kvalitnímu a výkonnému zdroji.

Audigo příslušenství
© facebook interpreta
Proč volit audio přehrávač místo telefonu?

- vyšší výstupní výkon spolehlivě rozhýbe i náročná sluchátka
- kvalitní hardware si poradí s nahrávkami ve vysokém rozlišení
- pečlivé odstínění eliminuje všechny rušivé signály v přístroji
- ovládání je maximálně uzpůsobeno poslechu hudby na cestách


Podpora streamovacích služeb a periferií

Pokud jste uživateli aktuálně nejkvalitnější streamovací služby TIDAL, nepřijdete o ni ani na HiRes přehrávači - ba naopak, její kvalitu si se sluchátky konečně plně vychutnáte. Kromě přehrávačů se systémem Android ji totiž začíná podporovat také značka Astell&Kern. Ta ke svým přehrávačům navíc nabízí i širokou nabídku rozšíření. Sáhnout můžete například po výkonném zesilovači, rekordéru nebo dokovací stanici.

Audigo grafy
© facebook interpreta
Podpora nejkvalitnějších hudebních formátů

Pouze přístroje osazené špičkovými čipy mohou bez nutnosti dalšího převzorkování (snižování rozlišení) dekódovat i nahrávky ve vysoké studiové kvalitě (soubory FLAC a další). Vaši sbírku MP3 sice zvládnou také, ale jakmile vyzkoušíte svoji první HiRes nahrávku, nebudete chtít zpět.

Množství kvalitních audio přehrávačů určených pro poslech hudby ve vysokém rozlišení si můžete vyzkoušet v prodejnách sluchátek Audigo.cz v Brně a Praze.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY