Markéta Konvičková se "V iluzi" snaží o restart

23.10.2016 13:16 - Honza Balušek | foto: facebook interpreta

Markéta Konvičková si prozatím největší díl slávy urvala v první ČeskoSlovenské SuperStar, kde se dostala až do finále. Od té doby se ale spíše snaží najít svou hudební tvář, než že by ji našla. Její desky nabídly lepší i horší momenty, s novinkovou písničkou "V iluzi" se pak snaží o jakýsi restart. A možná by to i mohlo vyjít.

Písničku pro ni napsal Marcus Tran a text si vůbec poprvé ve své kariéře napsala Konvičková sama. A co se ho týká, ocenit se dá spíš snaha než výsledek. Obraty jako "Snapchat láká tě, když vrtím prdelkoouuu..." jsou spíše úsměvné, ale jinak to průšvih rozhodně není, ačkoli o kontrastu reálného a virtuálního života existuje už písniček celá řada. Ve výsledku tak skladba jen tak prošumí ušima a nic zvláštního po sobě nezanechá.

Klip nabídne Konvičkovou pro jednou jako sexy dračici, která se prochází a tancuje s dalšími holkami na vrakovišti aut. Ve výsledku ale celou písničkou opět prostupuje skutečnost, že je mnohem lepší zpěvačka než materiál, který zpívá. Od posledního alba je to ale každopádně výrazný posun vpřed.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY