Katarína Knechtová si klip k písni "FEA" odletěla natočit do New Yorku

21.10.2016 09:45 - Jaromír Koc | foto: Jakub Gulyas

Slovenská zpěvačka Katarína Knechtová v těchto dnech vydává album "Premeny", na kterém nabízí téměř desítku svých známých písní v úplně nových aranžích. Deska je jakýmsi dárkem všem fanoušků i zpěvačce samotné, která se v hudebním světě pohybuje již neuvěřitelných dvacet let.

Aby Katarína svým fandům nabídla i něco úplně nového, přibalila na kolekci jako bonus skladbu "FEA". Tu jsme před několika týdny už zaslouženě pochválili a podobně to od nás schytá i videoklip, který se zpěvačkou v New Yorku natočil Jakub Gulyas, který je poslední léta i jejím dvorním fotografem.

Katarína do Ameriky jela zazpívat svým krajanům, a protože za velkou louží strávila hned několik dnů, využila čas a v americké metropoli natočila materiál pro zmiňované video. Nečekejte však žádný velký příběh, ale jen desítky neucelených a náhodných záběrů, které vznikly na méně či více známých místech New Yorku.

Klip potvrzuje pořekadlo, že méně je někdy víc a pro české fanoušky funguje i jako skvělá pozvánka na výjimečný koncert, který zpěvačka chystá v únoru příštího roku v pražské Hybernii.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY