David Guetta oprášil legendární hit dua Charles & Eddie. Nová verze "Would I Lie To You" se dost povedla

03.10.2016 16:48 - Jaromír Koc | foto: facebook interpreta

Francouzský DJ a producent David Guetta může být s vývojem letošního roku prozatím hodně spokojen. Objevil se na všech zásadních festivalech po celém světě, opět absolvoval letní rezidenství v jednom z klubů na Ibize a i jeho fotbalová hymna se Zarou Larsson se nakonec stala vcelku slušným hitem. Guetta ale samozřejmě myslí i na podzimní a předvánoční trh, ze kterého chce taktéž vytěžit maximum.

Proto se spojil s Cédricem Gervaisem, francouzským DJským kolegou, a na natáčení si pozvali i zpěváka Chrise Willise, který byl v minulosti ke slyšení již v několika singlech Davida Guetty. Tito tři se sešli v nahrávacím studiu v Miami, kde Cédric aktuálně bydlí, hrábli mezi největší pecky devadesátých let a jedné z nich se rozhodli dát novou tvář. Volba padla na čtyřiadvacet let starou píseň "Would I Lie To You?", což byl asi jediný opravdový hit amerického soulového dua Charles & Eddie.

První sekundy písně asi trochu překvapí, člověk má totiž pocit, že se Guetta dal na funk. Postupem času se ale přidává i několik osvědčených EDM zvuků a mainstreamových prvků, takže po minutě je to opět ta klasická klubově-rádiová ducárna, pro které má David nadání. A tahle rozhodně patří k těm povedenějším.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY