Neal Morse hlásí, že nová deska je hotová

28.09.2016 11:30 - Tomáš Rozkovec | foto: Nealmorse.com

Nedávno, když progrocker Neal Morse (ex Spock's Beard) a člen projektů Transatlantic či Flying Colours, prohlásil, že chystá něco nového a velkého, tak k tomu multiaktivní bubeník a dlouhodobý člen Neal Morse bandu Mike Portnoy (ex Dream Theater) doplnil svůj komentář: "Jsem z poslechu naprosto unesený. Hudba, kterou jsme společně vytvořili, mě uzemnila. Když jsme dokončovali album, naskočila mi husí kůže a zcela nekontrolovatelně jsem začal plakat. Nemohu se dočkat toho, co na to řeknou lidé. Dosud jsem ve svém životě pracoval pouze na dvou mistrovských koncepčních dílech. Na albu Dream Theater 'Metropolis Part 2: Scenes From the Memory' a Transatlantic 'The Whirlwind'. To naše nové však předčilo obě zmíněné. Je to nejlepší, co Neal kdy vytvořil, je to monumentálně epické dílo a já jsem nesmírně šťastný, že jsem mohl být u toho."

A co máme tedy od nového alba téhle party očekávat? Dle slov Mike Portnoye něco, jako když se "Tommy" setká s "The Wall".

Nakolik jsou jeho slova pravdivá, se budeme moci přesvědčit 11. listopadu 2016, kdy album vychází, a to hned ve třech verzích - klasické 2CD, pro milovníky vinylu 3LP s vloženým dvoucédečkem a speciální edice s 2CD + DVD, které obsahuje film o vzniku alba "Making of Dream".



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY