Richard Müller vydává v úterý nové album "55". Složil ho pro něj Ondřej Brzobohatý

20.09.2016 08:16 - Honza Balušek | foto: Čestmír Jíra / Musicserver.cz

Richard Müller v posledních letech rozhodně moc neodpočívá. Nahrává nové desky, koncertuje a plní sliby. Třeba ten, že po albech, které měly v názvu jeho věk, tedy "33" a "44", vydá i kolekci s titulem "55". A protože pětapadesát let před nedávnem oslavil, stejnojmenná nahrávka je tu.

Richard Müller - 55
© facebook interpreta
Novinková kolekce vychází už v úterý 20. září a obsahuje patnáct písniček. Poměrně nečekaná je ovšem informace, že hudební složku a produkci měl na starosti výhradně Ondřej Brzobohatý, o texty se zase postaral Peter Uličný, jemuž Müller alespoň nahazoval témata. Prvním singlem se stala písnička "Julia Roberts", která je vyznáním lásky a zároveň poctou známé herečce - poslechnout si ji můžete v lyric videu pod článkem. "55" bude pokřtěna 28. září v Bratislavě, hned poté zpěvák vyrazí na turné, které se zastaví v sedmnácti slovenských a třinácti českých městech.

Tracklist novinky je následující: Čo ak tam hore, Julia Roberts, Bez lásky, Čierny čaj, Adieu Adele, Dobre už bolo, Žena z fotky Helmuta Newtona, Anjel strážny, Hlava v smútku, Láskovičky, Milovanie na smrť, Narodený v 60, Nemá pieseň, Na smrteľnej posteli, 55.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY