Před Placebo zahrají The Joy Formidable

15.09.2016 17:53 - Jaromír Koc | foto: facebook interpreta

Pražský koncert Placebo, na kterém kapela oslaví dvacet let svého fungování, je sice již vyprodaný, ale rozhodně stojí za zmínku, že britské seskupení nepřijede do našeho hlavního města samo. V roli předskokana se představí The Joy Formidable.

Jedná se o velšskou alternativní rockovou kapelu, která se aktuálně usídlila v Londýně. Triu, které funguje již od roku 2007, velí charismatická zpěvačka a kytaristka Rhiannon "Ritzy" Bryan a svým melodickým rockem si kapela postupem času získala fanoušky i mezi svými hudebníky kolegy. Obdivem k The Joy Formidable se netají Foo Fighters, The Black Keys nebo i sám velký Paul McCartney.

Aktuálně mají The Joy Formidable na svém kontě již tři desky, přičemž ta poslední s názvem "Hitch" vyšla na jaře tohoto roku. Koncem září kapela vyráží na velké světové turné, aby prodej zmiňovaného alba podpořila a během něj se na několika místech po Evropě představí právě jakožto support na koncertech Placebo.

Jak již bylo zmíněno, show Briana Molka a jeho kumpánů, která se uskuteční ve Foru Karlín 8. listopadu, je již vyprodána. Ti, kteří zaváhali, mohou ale ještě doufat. Nejspíše se pár dní před koncertem uvolní do prodeje ještě několik lupenů z nevyzvednutých rezervací.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY