Kanyemu Westovi ve videoklipu "Fade" tančí Teyana Taylor

18.09.2016 15:55 - Jaroslav Hrách | foto: facebook interpreta

Letošní deska Kanyeho Westa "The Life of Pablo" se dočkala již třetího videoklipu. Glitchem říznutý klip "Famous" pohoršoval svou kontroverzí, následující "Wolves", jenž byl určený k propagaci francouzského módního domu Balmain, naopak překvapil temným zpracováním a momentálně poslední "Fade" se drží celkem jednoduchého schématu.

V hlavní roli se představuje americká herečka a zpěvačka Teyana Taylor, která zaujme nejenom svým vypracovaným tělem, ale také nápaditou choreografií. I přesto, že se celé video, až na úplný wtf konec, odehrává pouze v posilovně a de facto stojí pouze na jejích tanečních kreacích, jde o vcelku příjemnou podívanou, která se náramně hodí k samotné hudbě.

V pořadí třetí singl "Fade" byl na album přidán až dodatečně společně s dalšími skladbami a hostují v něm Post Malone a Ty Dolla $ign. Nejedná se o klasický rapový song, má přesah spíš do elektronické a taneční hudby a stojí hned na několika samplech ("(I Know) I'm Losing You" od Rare Earth, "Mystery of Love" od Mr. Fingers, "Deep Inside" od Hardrive, "I Get Lifted (The Underground Network Mix)" od Barbary Tucker).



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY