Craig David ohlašuje nové album skvělou novinkou "Ain't Giving Up"

23.09.2016 12:58 - Jaromír Koc | foto: facebook interpreta

S hudební kariérou Craiga Davida to vypadalo už velmi špatně. Jeho poslední deska "Signed Sealed Delivered" z roku 2010, která obsahovala předělávky slavných písní americké nahrávací společnosti Motown, komerčně naprosto propadla, a tak se zpěvák následně stáhl do ústraní. Na sociálních sítích prezentoval videa z posilovny, kde pracoval na svém těle, a několik let to rozhodně nevypadalo, že bychom se dočkali ještě nějaké jeho nahrávky.

Ale opak je pravdou. Již poslední zářijový den vydá desku, kterou pojmenoval "Following My Intuition". Na ní hodně utíká od r'n'b a soulu a naopak se nebezpečně přibližuje taneční scéně, což potvrzuje například i to, že se na vzniku alba podílel i holandský DJ a producent Hardwell nebo britské deephouseové duo Blonde.

Aktuálně jeho novinku prezentuje song "Ain't Giving Up", který produkoval Bruce Fielder, britský DJ a producent vystupující pod uměleckým jménem Sigala. Jejich společné dílko zní svěže, na první poslech hitově a hudebně přináší klasický britský taneční sound podpořený piánem, který se v klubech drží již od konce devadesátých let a stále si udržuje svoji popularitu. Rozjuchanou náladu písně vkusně dokresluje jednoduché video, které obrazovku spravedlivě rozděluje na záběry na zpěváka i jeho tančící komparz.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY