Moby je v "Don't Leave Me" hodně agresivní. Z klipu k písni vás zamrazí

31.08.2016 09:12 - Jaromír Koc | foto: facebook interpreta

Pokud je někdo v hudebním show businessu příkladným veganem, který tomuto životnímu postoji dělá globálně velmi pozitivní reklamu, pak je to určitě americký hudebník Moby. Kromě toho, že se tento (brzy) jednapadesátiletý plešoun v současné době aktivně zapojuje do velké kampaně proti zvolení Donalda Trumpa americkým prezidentem, pravidelně na sociálních sítích prezentuje fotky znázorňující otřesné podmínky různých zvířat před jejich porážkou pro potřeby konzumentů.

I když mají tyto statusy vcelku velký ohlas, rozhodl se Moby jít ještě dál a v rámci svého veganského přesvědčení složil song "Don't Leave Me". Ten se hudebně pohybuje na hranici rocku a metalu a dává vzpomenout na hudebníkovu produkci kolem vydání dvacet let starého alba "Animal Rights".

Agresivní song určitě zvedne ze židle mnoho Mobyho ortodoxních fanoušků, ale klidný je dozajista nenechá ani vizuál. Ten nabízí velmi reálný pohled do zákulisí výkrmen, masokombinátů a jatek, z kterého opravdu zamrazí. Bacha, některé záběry jsou opravdu jen pro silné nátury.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY