Devět kapel + devátý Gram Bazaar = deset let labelu Starcastic

30.08.2016 17:30 - Tisková zpráva | foto: facebook interpreta

Další pokračování vinylové burzy pořádané pod záštitou Full Moonu bude zase trochu jiné - proběhne totiž 10. září v úzkém spojení s labelem Starcastic, který se chystá na pražské Náplavce, respektive v klubu FAMU, oslavit desetiletí své existence. Gratulovat tak budou přirozeně kapely, které má pod svými křídly.

Vystoupí Please The Trees, Ohm Square, Prodavač, Foolk, Autumnist, Jelly Belly, VIYU, Videos a Bulp. Koncerty se budou konat jak na Náplavce, tak později večer v klubu FAMU. "Jednotná dramaturgická linka Starcastic neexistuje, možná spíš zrcadlí můj vlastní vkus. Nemám žádné žánrové hranice, v každém žánru může být výjimečná kapela," říká v aktuálním Full Moonu hlava labelu Marek Čulen a z lineupu oslavy to je zřejmé.

Samotného Gram Bazaaru se obvykle účastní tito prodejci (přesný seznam budeme aktualizovat na facebookové události): Rekomando, LP Tábor, Magick Disk Musick, Black Vinyl Bazar, Vinyl Records, Day After, Muzeum hudby Tábor, Vinyl Brothers, Dada Records, Spolek sběratelů hudby a další. Speciální nabídky a slevy jsou už tradicí. Pro závazné přihlášení svého obchodu nebo labelu na Gram Bazaar pište na akre@fullmoonzine.cz.

Je už samozřejmostí, že prodejní stoly nebudou vyhrazeny jen pro zavedené obchodníky, ale kohokoliv, kdo by rád prodal vinyly ze své sbírky, které by mohly udělat větší radost někomu jinému. Prodej, koupě, výměny, na Gram Bazaarech se může všechno. Vstup na burzu desek je bezplatný, na koncertní část v klubu FAMU též.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY