Michael Bublé vydá v říjnu novinku "Nobody But Me"

21.08.2016 11:37 - Jaromír Koc | foto: facebook interpreta

Už to jsou více než tři roky, co kanadský zpěvák a skladatel Michael Bublé vydal skvělé album "To Be Loved". Toho se po světě prodalo několik miliónů kusů a bylo podpořeno i velkým světovým turné. Na podzim tohoto roku se dočkáme jeho nástupce s názvem "Nobody But Me".

Devátá studiovka čtyřicetiletého hudebníka bude k mání od 21. října a v základní verzi přinese deset písní. Náročnější fanoušci jistě raději šáhnou po deluxe verzi, která bude čítat tři bonusové songy a rozsáhlejší booklet. Fandové si novinku mohou již nyní předobjednat, pokud tak učiní, dostanou okamžitě ke stažení titulní píseň, která byla vybrána za pilotní singl. Ten se brzy dočká i vizuálu, prozatím si jej můžete pod článkem poslechnout.

Michael Bublé - Nobody But Me
© facebook interpreta
Bublé na novinku "Nobody But Me" zařadil tři songy, na kterých se podílel i jako autor a devět coververzí. Mezi nimi nechybí skladba "My Baby Just Cares For Me", kterou proslavila v padesátých letech Nina Simone nebo "God Only Knows" z repertoáru Briana Wilsona. Album mělo hned pět producentů (například Jasona "Spicy G" Goldmana, The Monsters nebo Strangerz.), kterým sekundoval sám Michael a byli na něj pozvání i dva speciální hosté - Meghan Trainor a Black Thought z hip hopové kapely The Roots.

Kompletní tracklist alba "Nobody But Me" bude vypadat následovně: I Believe In You, My Kind Of Girl, Nobody But Me (featuring Black Thought), On An Evening In Roma (Sotter Celo De Roma), Today (Is Yesterday's Tomorrow), The Very Thought Of You, I Wanna Be Around, Someday (feat. Meghan Trainor), My Baby Just Cares For Me, God Only Knows + deluxe bonus tracks: This Love Of Mine, Nobody But Me (Alternate Version), Take You Away.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY