Disclosure přijedou do Prahy. S nimi i speciální host

16.08.2016 09:20 - Tisková zpráva | foto: facebook interpreta

Bratři Lawrencovi (aka Disclosure) vystoupí v pražském Foru Karlín už ve čtvrtek 18. srpna. Nyní oznamují speciálního hosta, talentovaného DJe a producenta z Anglie Huga Ellinghama, vystupujícího pod pseudonymem Après. Vstupenky jsou k dispozici na fource.cz, GoOut.cz a prostřednictvím sítě Ticketpro za 850 Kč, na místě v den konání pak za 900 Kč. Harmonogram večera a další informace o koncertu budou zveřejněny během týdne na fource.cz.

Disclosure přivezou do Prahy loňskou desku "Caracal", kde hostoval zpěvák The Weeknd, Sam Smith nebo zpěvačka Lorde. Letos vydali EP "Moog For Love", kterým potvrdili své rozhodující postavení na poli elektronického mainstreamu. Jejich tvorba inspirovala Aprèse, který byl původně bubeníkem a pianistou.

Ovlivněn housem, vznikajícím v americkém Chicagu na přelomu osmdesátých a devadesátých let, vydal singl s příhodným názvem "Chicago", který byl v mžiku nasazen na stanici BBC Radia 1. Après usilovně pracuje na nové tvorbě a právě vydal singl "Prophet". Vystupování po boku Disclosure je tak dalším důležitým bodem jeho kariéry.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY