Bon Jovi klipem i písní "This House Is Not For Sale" už trochu nudí

13.08.2016 13:26 - Jaromír Koc | foto: facebook interpreta

Koncem jara Bon Jovi s veškerou pompou oznámili, že prodloužili svoji nahrávací smlouvu s Universal Music a jedním dechem dodali, že mají hotové i nové album. V pořadí čtrnáctá studiovka partičky z New Jersey vyjde 21. října a půjde o první album, na kterém se nepodílel kytarista Richie Sambora, jež se s kapelou rozloučil v roce 2013.

Jak už je delší dobu známo, bude se nová deska jmenovat "This House Is Not For Sale" a stejná píseň byla vybrána i za pilotní singl. Tu kapela, jejíž základní složení (Jon Bon Jovi, Tico Torres a David Bryan) už i na propagačních fotkách doplňují Hugh McDonald a Phil X, uvedla do rádií dvanáctý srpnový den a ve stejný okamžik bylo představeno i video.

O klip se postarala kanadsko-britská režisérka a fotografka Indrani Pal-Chaudhuri, jejíchž služeb rád využíval například David Bowie nebo Alicia Keys. Ta se sice snažila vizuál zaplnit dobrými záběry (což se jí částečně i povedlo), ale k mdlé písni, z které nesálá naprosto žádná energie ani náboj, se takovýto úkol plní jen velmi těžce.

Jako by Bon Jovi úplně ztratili dech a chyběla jim dravost, kterou songům dodával právě rebel Richie Sambora. Jak se zdá, další hit tipu "It's My Life" nebo "Have A Nice Day" od nich opravdu už čekat nemůžeme.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY