Na karnevalu Hradů CZ můžete vyhrát i kytaru

29.07.2016 20:45 - Tereza Vavroušková | foto: Čestmír Jíra / Musicserver.cz

kytara
© facebook interpreta
Putovní letní kulturní festival Hrady CZ se po Kunětické hoře přesouvá již dnes na louky u hradu Švihov u Klatov. Kromě hudebních zážitků, které obstarají interpreti jako Kabát, Mandrage, Monkey Business, Pražský výběr, Xindl X, Rytmus, Vladimir 518 či Mňága a Žďorp, se koná tradiční vyhlášení nejlepších karnevalových masek.

Každý návštěvník v masce dostane u vstupu dárek, nejoriginálnější, nejhezčí, nejujetější, nejkrásnější a nejšílenější ze všech masek se vyhlašuje každý pátek večer ve 21:00 hod. Mezi cenami jsou nejrůznější dárky od sponzorů, jako pivní sety, brambůrky, lahve vína i rumu či společenské hry. Exkluzivní cenou pro absolutního vítěze je však elektrická kytara z rezonančního mahagonového dřeva typu Peavey v designu značky Jack Daniel's. Vítězové z jednotlivých zastávek festivalu pokračují do finále soutěže o kytaru. Oficiální vyhlášení proběhne 17. listopadu.

Další zastávky festivalu proběhnou v Rožmberku nad Vltavou (5.-6. srpna), na Veveří u Brna (12.-13. srpna), v Hradci nad Moravicí u Ostravy (19.-20. srpna), na Bouzově na Olomoucku (26.-27. srpna), na Bezdězu (28.-29. srpna) a na slovenském hradě Červený Kameň (10. září).


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY