Americká rocková parta Skillet zahraje v Brně a Praze

27.07.2016 15:17 - Ondřej Hricko | foto: facebook interpreta

Američtí zástupci křesťanského rocku se po vystoupení na festivalu Rock for People znovu vrátí do České republiky. A to dokonce dvakrát. Nejdříve zahrají ve středu 30. listopadu v Brně v prostorách KC Semilasso. V neděli 4. prosince pak odehrají koncert v Malé sportovní hale v pražských Holešovicích. S sebou pak přivezou jako svého hosta i další americkou partu, rockery Red Sun Rising.

Skillet vznikli již v roce 1996 a a patří mezi nejvýraznější zástupce tzv. křesťanského rocku. Jádro skupiny tvoří manželský pár John a Korey Cooperovi. Zatímco John je lídrem a zpěvákem formace, jeho žena Korey třímá kytaru. Duo doplňuje bubenice Jen Ledger a kytarista Seth Morrison. John je však jediným původním členem. Jejich diskografie čítá devět studiových desek, přičemž ještě letos v srpnu k nim přibude další, jubilejní desátá s názvem "Unleashed". Právě nejnovější počin přiveze kvartet z Memphisu v rámci plánovaného turné i k nám.

Vstupenky na obě akce budou v předprodeji od 30. července na GoOut.cz za 790 Kč. Kapela u nás zahraje i tentokrát pod záštitou pořadatelů Rock for People, kteří již dříve avizovali, že některého z účastníků letošního ročníku ještě tento rok přivezou do České republiky.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY