Novinku Clean Bandit "Tears" ovládá oheň, voda a Louisa Johnson

11.07.2016 09:22 - Jaromír Koc | foto: facebook interpreta

O britském elektronickém seskupení Clean Bandit nebylo nějakou dobu slyšet. Na letošní rok ale slibuje novou desku, kterou již nyní ohlašuje skvělým singlem "Tears".

Kapela v minulém roce absolvovala desítky vystoupení v rámci festivalů po celém světě, svůj debut "New Eyes" vydala pro velký úspěch v reedici, kterou doplnila nejen o nové songy, ale i koncertní DVD, ale následně se zavřela do studia, kde pracovala na novém materiálu. Ten by měla představit ještě letos, prozatím je známo, že se na druhém albu Clean Bandit objeví například i Sean Paul nebo zpěvák a producent RØMANS. Dalším hostem bude například i Louisa Johnson, vítězka loňského ročního britského X Factoru.

Tu si kapela pozvala na již zmiňovanou novinku "Tears", ke které před pár dny představila i vizuál. Song má sice vcelku pomalý rozjezd, ale po první minutě je jasné, že jde opět o příjemně taneční ducárnu. Clean Bandit i nadále sází na kombinaci živých nástrojů a elektronických samplů a i na novince jim tato variace skvěle vychází. Klip sice neoplývá náročnou dramaturgií, kromě zpěvačky samotné je nejzajímavější asi boj ohně s vodou, na který se ale rozhodně hezky dívá.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY