Phil Collins vydá v říjnu doposud nejrozsáhlejší výběrovku

13.07.2016 19:08 - Jaromír Koc | foto: facebook interpreta

Pokud jste byli nadšeni z letošní retrospektivní kampaně "Take A Look At Me Now", během které Phil Collins vydal všechna svá studiová alba v reedicích, jež doplnil o desítky bonusových písní, měli byste se pomalu začít těšit i na říjen. To britský zpěvák vydá doposud nejrozsáhlejší kolekci svých největších hitů.

Phil Collins - The Singles
© facebook interpreta
Výběr toho nej od Phila Collinse, který vyjde 14. října pod názvem "The Singles" a mapuje pětatřicet let sólové kariéry tohoto umělce, bude chronologicky seřazen. Otevře jej debutový singl "In The Air Tonight" z roku 1981 a poslední položkou trojdiskové kolekce bude song "Going Back", tedy titulní píseň poslední alba tohoto britského umělce, který vyšlo v roce 2010.

Jednotlivé skladby kompilace, která se neohlíží pouze za hitparádovými úspěchy někdejšího člena kapely Genesis, ale nabídne například i song "I Don't Care Anymore", za který Collins získal nominaci na Grammy, či prestižním Oscarem ověnčenou píseň "You'll Be In My Heart", prošly pro nadcházející vydání remasterem. Na tuto práci dohlížel opět Nick Davis, který stál i za očistou všech songů letošní retrospektivy "Take A Look At Me Now" a měl na starosti i remaster boxu "Genesis 1970 - 1975".

Kolekce "The Singles" vyjde ve třech různých formátech. Nejrozsáhlejší trojdisková verze bude obsahovat pětačtyřicet písní, dále bude k mání dvoudisková s třiatřiceti songy. Stejný obsahu bude mít i box se čtyřmi vinyly. Samozřejmě budou obě verze k mání i digitálně.

Pro úplnost přikládáme i kompletní tracklist: CD1: In The Air Tonight, I Missed Again, If Leaving Me Is Easy, Thru These Walls, You Can't Hurry Love, I Don't Care Anymore, Don't Let Him Steal Your Heart Away, Why Can't It Wait 'Til Morning, I Cannot Believe It's True, Against All Odds, Easy Lover, Sussudio, One More Night, Don't Lose My Number, Take Me Home.
CD2: Separate Lives, A Groovy Kind Of Love, Two Hearts, Another Day In Paradise, I Wish It Would Rain Down, Something Happened On The Way To Heaven, That's Just The Way It Is, Hang In Long Enough, Do You Remember?, Who Said I Would, Both Sides Of The Story, Everyday, We Wait And We Wonder, Dance Into The Light, It's In Your Eyes.
CD3: No Matter Who, Wear My Hat, The Same Moon, True Colors, You'll Be In My Heart, Strangers Like Me, Son Of Man, Two Worlds, Can't Stop Loving You, The Least You Can Do, Wake Up Call, Look Through My Eyes, No Way Out, (Love Is Like A) Heatwave, Going Back.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY