Adam Lambert si k "Welcome To The Show" natočil velmi osobní video

07.07.2016 09:10 - Jaromír Koc | foto: facebook interpreta

Adam Lambert má za sebou úspěšné světové turné, kterým podpořil skvělé loňské studiové album "The Original High". Poslední dobou ho tak na pódiu opět můžeme vidět především v roli hostujícího zpěváka na koncertech legendární kapely Queen. Na své fanoušky ale rozhodně myslí i nadále a na jaře představil nový song "Welcome To The Show", jenž natočil společně s persko-švédskou zpěvačkou Laleh. Až nyní se song dočkal skromného, leč výjimečného vizuálu.

Ten je speciální hlavně v tom, že se produkce ujal sám Adam. "Je to úplně poprvé, co jsem produkoval svoje video. Cítil jsem obrovskou sílu, že mohu toto video vytvořit nezávisle na vydavatelství. Tohle video není o prodejích nebo počtu zhlédnutí. Od začátku bylo zamýšlené jako prostý kreativní projev. Zároveň jde o poděkování všem fanouškům, kteří mě podporují celých sedm let a přišli mě podpořit i během Original High World Tour," uvedl v nedávném rozhovoru.

A nezbývá než s jeho výroky souhlasit. Krásná pomalá píseň má velkou sílu a energii, kterou přirozenost obou hlavních představitelů, již se v klipu ukazují v různých modelech i částečně obnažení, jen podtrhuje. Je tak velká škoda, že si songu ještě nevšimla drtivá většina evropských rádií.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY