Fergie a Kim Kardashian proměnily singl "M.I.L.F. $" v mokrý sen mlékařů

03.07.2016 10:03 - Karolína Stránská | foto: facebook interpreta

Skladba schopná vyvolat jakoukoliv odezvu, dobrou i špatnou, je v době generického popu důvodem k malé oslavě. Stačí pouze letmý pohled na hashtagy sociálních sítí a je jasné, že Fergie si s provokací nemusí v případě nového klipu lámat hlavu. Ostatně i v minulosti její největší hity budily nejprve rozporuplné ohlasy.

Singl "M.I.L.F. $" je oslavou žen středního věku, jejich křivek a sex-appealu. Ačkoliv nestoudný sebeobdiv mají davy stále potíže strávit, bude to s větší pravděpodobností Kim Kardashian, ze které se mnohým odpůrcům klipu vaří krev. Právě manželku Kanyeho Westa si totiž zpěvačka do videa přizvala. Spolu s modelkou Chrissy Teigen a dalšími se nekoupou v krvi panen s vidinou nekonečného mládí, ale v nevinném mléce.

Got Milf? je hravou variací na návrháři vyčerpaný slogan Got Milk? Ten se v pozměněném znění posléze objevuje právě i na tričku Kim K. Lehce oidipovské Mom I'd Love To F*ck si příznivci americké série "Prci, prci, prcičky" vybaví pod zkratkou MCDP.

Nepůjdeme tak daleko, abychom koncept zpěvu a rapu o sexy matkách nazývali revolučním, umělkyně však ručičkami biologických hodin sympaticky ubíjí mnohé kolegyně, které si členství v kategorii středního věku odmítají připustit.

Vizuálně dosahuje "M.I.L.F. $" pastelové dokonalosti jídelny z padesátých let. Po zvukové stránce nevybočuje ze zavedené značky. Se směskou popu a hip-hopu se ostatně Fergie prosadila již před deseti lety. Singl z desky "Double Dutchess" nedosahuje popové údernosti, na kterou jsme si zvykli u "Pump It Up" či "Glamorous". Americká zpěvačka se i přesto vrací s bouchnutím, a ne zakňouráním, jak to mají ve zvyku mnohé popové královny z počátku milénia.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY