John Grant se ve "Voodoo Doll" stal okultním léčitelem

27.05.2016 15:16 - David Böhm | foto: facebook interpreta

Písně, které měly z alba "Grey Tickles, Black Pressure" potenciálně největší šanci na úspěch, už John Grant videem podpořil. Mluvíme tedy o disco-houseovém pilotním singlu "Diasappointing" a baladě "Down Here". Nyní ale chtěl zpěvák upozornit na své experimentálnější já. Nebo se chtěl jen vyblbnout. Ať je to jakkoliv, máme zde video k "Voodoo Doll".

Možná to přes agresivní beat není poznat, ale píseň má velmi milý text. Grant se snaží pomoci smutnému kamarádovi, a to například kuřecím vývarem podávaným netradičně, skrz panenkou voodoo. Video se přesně drží textu, a tak sledujeme Johnovy pokusy dostat deprimovaného přítele z postele. I když se vousatý interpret snaží, neobejde se léčba bez neúspěchu, třeba když panenku omylem polije horkou čokoládou. Výsledek si už domyslíte. Do tohoto příběhu jsou zakomponovány i efektivní, lehce hororové tanečky, u nichž musíme pochválit práci maskérů.

I když je videoklip příjemná a místy i vtipná podívaná, možná se z něj dalo vyždímat ještě víc. Na pěknou sedmičku to ale stačí.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY