V novém klipu ke "Company" dává Justin Bieber nahlédnout do svého soukromí

22.06.2016 08:07 - Karolína Stránská | foto: facebook interpreta

Beliebeři mají opět důvod k radosti. Jejich idol si odbyl premiéru s novým klipem k singlu "Company". Kanaďan nastínil vizuál v krátkém úryvku prostřednictvím Twitter příspěvku. Ke skladbě již před sedmi měsíci jedno hudební video vzniklo, Bieber v něm ovšem nefiguroval.

Zpěvák zná své publikum. Záběry islandské krajiny, kterou se prochází, a detailní záběry hrudníku jistě zatahají za srdeční struny mnoha fanynek. Klip je kompilací krátkých snímků, které nechávají nahlédnout za oponu koncertních i nahrávacích seancí.

Justin Bieber si pravděpodobně nekladl za cíl předat novým vizuálem přehnaná poselství a video se tak primárně jeví jako vyjádření vděku a služba fanouškům. Více než cokoliv jiného však klip podprahově působí jako inzerát do seznamky, v němž mladý, sympatický, zaopatřený muž nabízí výlet na lodi, romantické procházky po islandských pastvinách a dlouhé večery strávené v houpací síti.

Zatímco čtyřicet milionů přehrání hovoří za své, dalo by se diskutovat, zda si povedená klubová záležitost, v níž Bieber jen dále potvrzuje hudební růst, nezaslouží ucelenější, příběhovější doprovod.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY